OBVESTILA

 

 

AKTUALNO!

- Obisk Dedka Mraza za otroke zaposlenih v podjetju ali pri vas doma

- Prednovoletne zabave

- Ekskluzivni zimski team-buildingi

- Konference, poslovni dogodki, srečanja po vaši meri!

 Pokličite nas na tel. 041 777 864 ali pišite na katja.vavpeticping@eventico.si

 

 

 

KAJ PRAVIJO O NAS

Najina poroka

Želela sva si čudovito, brezskrbno poroko, da bi najine misli bile namenjene samo drug drugemu in najinim gostom. Želela sva, da bi za izvedbo poroke na visoekm nivoju in z izbranim okusom poskrbel nekdo, ki mu lahko zaupava ter ki bo k organizaciji pristopil z veliko stopnjo odgovornosti in predanosti.

Gospa Katja je od samega začetka pristopila k izvedbi najine poroke na zelo oseben način, sama predlagala mnogo različnih možnosti, izpogajala nižje cene, iskala boljše rešitve ter nama s svojo zavzetostjo dala vedeti, da lahko na najin dan odmisliva vse organizacijske skrbi ter se posvetiva samo vstopu v najino novo življenje.

Daria in Grega 

VPRAŠAJTE NAS

NE ODLAŠAJTE

Še danes nas pokličite na tel. 041 777 864, z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, se dogovorili za sestanek ali vam pripravili ustrezno ponudbo.

Katja Vavpetič, direktorica

Organizacija dogodkov

Poslovni dogodki

Ali tudi vi želite prihraniti čas in denar pri organizaciji dogodkov?

Za vas bomo pripravili učinkovit in atraktiven dogodek, katerega bomo ustvarili na podlagi vaših želja in potreb. Odlikujejo nas individualen pristop, kreativnost in profesionalna izvedba, ki bodo vaš dogodek spremenili v nepozabno doživetje.  

Za  vas organiziramo poslovne dogodke, slavnostne in gala prireditve, seminarje, kongrese, konference, družabna srečanja, otvoritve, promocijske dogodke in tržne akcije, motivacijska srečanja, Team Building, izobraževanja, sejme, razstave, dogodke za poslovne partnerje, novinarje in zaposlene, zabavne in športne dogodke, prireditve ob posebnih priložnostih (pustovanja, državni prazniki, martinovanja...) in druge dogodke po vaših željah.

Pri Eventicu lahko poskrbimo le za posamezne dele dogodka ali celotno izvedbo »na ključ«.  To pomeni, da vam izdelamo celotno zasnovo oziroma scenarij dogodka, poskrbimo za najem prostora, za pripravo in tisk vabil, predlagamo in najamemo izvajalce (hostese, voditelje, nastopajoče..), poskrbimo za vizualno podobo prostora, catering, skratka organizacijsko v celoti prevzamemo dogodek s profesionalno izvedbo vred.

Naše ideje so včasih tudi neobičajne in drugačne in če želite, da se bo vaš dogodek vsem vtisnil v trajen spomin, bomo domišljiji pustili prosto pot in ustvarili magične trenutke.

Zasebni dogodki

Se približuje pomembna obletnica, rojstni dan, poroka? Bi jo želeli obeležiti še posebej učinkovito in izvirno, hkrati pa cenovno ugodno? Poskrbeli bomo za vse vaše želje in organizirali vse podrobnosti vašega pomembnega dne.

Prevzeli bomo skrb za najem prostora, vabila, glasbo, catering, prevoze, dekoracijo, posebne efekte, nastopajoče, skratka vašemu dogodku nudimo celotno organizacijsko in tehnično podporo.

Pripravili bomo nepozaben dogodek po vaših željah, na primer sanjsko poroko (v Sloveniji, Italiji ali republikah bivše Jugoslavije), piknike, obletnice in praznovanja, športne dogodke (turnirji, tekme, rekreacijski pohodi...),  prireditve ob posebnih priložnostih (dedek mraz pri vas doma, pustovanje, martinovanje...).

Se približuje pomembna obletnica, rojstni dan, poroka? Bi jo želeli obeležiti še posebej učinkovito in izvirno, hkrati pa cenovno ugodno? Poskrbeli bomo za vse vaše želje in organizirali vse podrobnosti vašega pomembnega dne.