OBVESTILA

 

 

AKTUALNO!

- Obisk Dedka Mraza za otroke zaposlenih v podjetju ali pri vas doma

- Prednovoletne zabave

- Ekskluzivni zimski team-buildingi

- Konference, poslovni dogodki, srečanja po vaši meri!

 Pokličite nas na tel. 041 777 864 ali pišite na katja.vavpeticping@eventico.si

 

 

 

KAJ PRAVIJO O NAS

Najina poroka

Želela sva si čudovito, brezskrbno poroko, da bi najine misli bile namenjene samo drug drugemu in najinim gostom. Želela sva, da bi za izvedbo poroke na visoekm nivoju in z izbranim okusom poskrbel nekdo, ki mu lahko zaupava ter ki bo k organizaciji pristopil z veliko stopnjo odgovornosti in predanosti.

Gospa Katja je od samega začetka pristopila k izvedbi najine poroke na zelo oseben način, sama predlagala mnogo različnih možnosti, izpogajala nižje cene, iskala boljše rešitve ter nama s svojo zavzetostjo dala vedeti, da lahko na najin dan odmisliva vse organizacijske skrbi ter se posvetiva samo vstopu v najino novo življenje.

Daria in Grega 

VPRAŠAJTE NAS

NE ODLAŠAJTE

Še danes nas pokličite na tel. 041 777 864, z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, se dogovorili za sestanek ali vam pripravili ustrezno ponudbo.

Katja Vavpetič, direktorica

Organizacija prireditev

Želite organizirati prireditev na navišji ravni? Organiziramo vam slavnostne prireditve, sprejeme, podelitve nagrad... Gostje si bodo dogodek za vedno zapomnili, ker bo drugačen in nepozaben. Naj bo vaš večer na rdeči preprogi nekaj posebnega!